Tuesday, May 7, 2019

Ro Ro Ag En - 124812767 / 456592 : 613


aePiot

RO

Congo, săraca ţară bogată. Miza economică uriaşă pentru care fostul preşedinte Kabila se menţine la putere prin interpuşi, în pofida democraţiei

La patru luni de la alegerile prezidenţiale din Republica Democrată Congo, desfăşurate cu doi ani întârziere, lucrurile nu s-au liniştit. Felix Tshisekedi, candidatul susţinut de Joseph Kabila care a condus 18 ani ţara, a fost declarat câştigător, dar Martin Fayulu, candidat din partea opoziţiei, afirmă  şi acum că el ar fi obţinut cele mai multe voturi.

Text (LINK) afiliat:

HOST Startups



aePiot

Provocare URIAȘĂ în plină campanie: Cum ar vota alegătorii dacă ar fi în locul membrilor Parlamentului European?

Eurodeputaţii sunt deseori criticaţi pentru deciziile pe care le iau în Parlamentul European (PE) în probleme care ţin de legislaţia europeană şi care au impact asupra vieţii de zi cu zi sau în chestiuni care ţin de aspecte naţionale.
Citește mai departe...

Tue, 7 May 2019 21:20:40 +0200

Text (LINK) afiliat:

HOST Gazduire & Domenii



aePiot

Ro Ag

Camera Deputaţilor a votat pentru repatrierea rezervei de aur a României

Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a adoptat astăzi proiectul de lege iniţiat de PSD pentru repatrierea integrală a rezervei de aur a României. Proiectul de lege a vizat modificarea şi completarea art. 30 din Legea nr...(Citește tot articolul)

Thu, 25 Apr 2019 00:00:00 +0300

Text (LINK) afiliat:

HOST M-Connect



aePiot

En

Polish LGBT rights activist arrested for coloring ‘Our Lady’ icon in gay pride rainbow

Preview A Polish anti-government activist has been arrested for allegedly offending religious beliefs. She is accused of altering the image of a treasured icon by coloring the halos of baby Jesus and the Virgin Mary in an LGBT rainbow.
Read Full Article at RT.com

Tue, 07 May 2019 15:26:17 +0000


Royal baby reveals childbirth is one time we can't avoid life's blood and guts

Daily Mirror Editor Alison Phillips on Prince Harry's declaration that "how any woman does what they do is beyond comprehension" after wife Meghan Markle has baby

Tue, 7 May 2019 18:22:54 +0000

Text (LINK) afiliat:

Hosting Services

Sheet Music

Banner (LINK) afiliat:

Sheet Music Plus Guitar Tabs


by:

aePiot