Wednesday, May 8, 2019

Ro Ro Ag En - 370147021 / 380253 : 118


aePiot

RO

IQOS, de acum şi în Statele Unite - care sunt perspectivele de viitor

IQOS este un dispozitiv de tip heat-not-burn care încălzeşte tutunul, în loc să îl ardă, la o temperatură mai joasă decât cea produsă prin aprinderea unei ţigări, dezvoltat de cei de la Philip Morris International (PMI). Recent, aceştia au primit aprobare de comercializare şi în Statele Unite din partea FDA (Administraţia pentru Alimente şi Medicamente).

Text (LINK) afiliat:

HOST Data Center



aePiot

Rugăciune către Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan - minuni și adevăr

Rugăciune către Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan, prăznuit pe 8 mai în calendarul creștin ortodox. Minunea de la mormântul său este pomenită în fiecare an de Biserică, în această zi, prilej de sărbătoare și de rostire acestei rugăciuni de mijlocire între om și divinitate

Wed, 08 May 2019 11:41:19 +0200

Text (LINK) afiliat:

HOST M-Secure



aePiot

Ro Ag

Licitaţie de un milion de euro la Rucăr

După ce a obţinut toate cele 25 de avize necesare pentru autorizaţia de construire, Primăria comunei Rucăr a lansat licitaţia pentru execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor de interes local. Modernizarea drumurilor este vitală pentru...(Citește tot articolul)

Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0300

Text (LINK) afiliat:

HOST Circuite MPLS



aePiot

En

Iran stops selling excess uranium, will enrich to higher level in 60 days unless Europe acts

Preview Iran’s President Rouhani announced a gradual scale-down of the country’s nuclear commitments. Tehran refused to dispose of excessive heavy water and uranium, and said additional measures will be taken over periods of 60 days.
Read Full Article at RT.com

Wed, 08 May 2019 05:38:00 +0000


Teacher: I Was Scapegoat in Trump Yearbook Dispute

A high school yearbook adviser who was suspended after photos of two students were altered to remove President Trump's name from their clothing is suing the district, saying she was made a scapegoat. Teacher Susan Parsons says in her lawsuit, filed Monday, that officials in New Jersey's Wall Township School...

Wed, 08 May 2019 03:15:21 CDT

Text (LINK) afiliat:

Hosting VPS

Sheet Music

Banner (LINK) afiliat:

Sheet Music Plus Music Teachers 2


by:

aePiot