Wednesday, May 1, 2019

Ro Ro Ag En - 645367291 / 615144 : 164


aePiot

RO

Abaterea care, de la 1 mai, le aduce firmelor amenzi şi suspendarea activităţii

Inspectorii antifraudă vor amenda, de la 1 mai, toate firmele care nu sunt dotate şi care nici măcar nu şi-au comandat case de marcat cu jurnal electronic. De asemenea, companiilor li se va suspenda activitatea.

Text (LINK) afiliat:

HOST Servere Dedicate



aePiot

Maduro: Lovitura de stat a eşuat. Cei responsabili vor fi pedepsiţi. El neagă faptul că se pregătea să părăsească Venezuela, cum susţin oficiali americani

După ce secretarul de stat american a spus că Maduro a fost pe punctul de a pleca în Cuba fiind convins de Rusia să rămână şi după violenţele între protestatari şi forţele de ordine, în urma cărora zeci de persoane au fost rănite, Maduro a anunţat că lovitura de stat a eşuat, Guaido pierzând susţinerea trupelor armate pe care o proclamase. În acelaşi timp, preşedintele Venezuelei dezminte faptul că ar fi intenţionat să părăsească Venezuela.

Text (LINK) afiliat:

HOST M-Connect



aePiot

Ro Ag

Şedinţă de Consiliu Local la Topoloveni

Mâine, 24 aprilie 2019, are loc la ora 14, la sala de ședințe a PrimărieiTopoloveni, şedinţa Consiliului Local. Consilierii locali din Topoloveni se vor întâlni în ședința ordinarăpe luna aprilie 2019. Pe ordinea de z...(Citește tot articolul)

Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0300

Text (LINK) afiliat:

HOST Engineering



aePiot

En

B-2 bomber cockpit shown FROM INSIDE for first time in air refueling VIDEO

Preview The highly secretive US strategic bomber, the B-2 Spirit, has become a bit less of a mystery after the US military allowed footage to be recorded from inside its cabin for a new multimedia project.
Read Full Article at RT.com

Tue, 30 Apr 2019 09:50:00 +0000


'That's his go, backs against the wall': Hopoate wary of old mate Des

The man who followed Des Hasler to Canterbury says Manly will be relishing a week in which their coach is in the spotlight.

Wed, 01 May 2019 16:11:23 +0800

Text (LINK) afiliat:

Hosting News

Sheet Music

Banner (LINK) afiliat:

Sheet Music Plus Music Teachers 2



Blog En Ro Ag ( https://enroag.blogspot.com/ ) | Blog Ro Ro Ag En ( https://roroagen.blogspot.com/ )


by:

aePiot